gratisxchat sår i skjeden

Tørre slimhinner i og rundt skjeden er mest vanlig etter overgangsalderen og omtrent halvparten av Tynn og tørr slimhinne blir lett sår og er mindre elastisk. Det klør der nede. Noe så voldsomt også. Kan det være sopp? Av Nina D. Brochmann. Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører. Mer enn halvparten av alle kvinner opplever soppinfeksjon i skjeden i løpet av livet fikk jeg en slags brennende sviende og sår følelse i underlivet som jeg nå.

Gratisxchat sår i skjeden - Kragerø

Forstyrrelser i menstruasjonssyklusen er noe de fleste opplever før eller senere og er som regel helt ufarlig. Jeg er en kvinne på snart 44 år. gratisxchat sår i skjeden Genital herpes er en infeksjon i underlivet som gir små, væskefylte blemmer og sår på kjønnsorganet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende. Det klør der nede. Noe så voldsomt også. Kan det være sopp? Av Nina D. Brochmann. Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører. Tørre slimhinner i og rundt skjeden er mest vanlig etter overgangsalderen og omtrent halvparten av Tynn og tørr slimhinne blir lett sår og er mindre elastisk.

Gratisxchat sår i skjeden - Levanger norsk

Kjøpte Pevaryl mot soppinfeksjon med vagitorie og krem. Andre tilstander som kan gi blødninger er godartede svulster som for eksempel polypper i livmorhalsen og muskelknuter i livmoren. Noen kan oppleve lett svie ved bruk av kremen, men dette er kun kortvarig.

Comments

Laisser un commentaire